Overzicht thema “Kleren” – Kempen

  • Kringwinkels 

In een kringwinkel kan je naast meubels en speelgoed ook kleding vinden voor een scherpe prijs. De Kringwinkel Zuiderkempen vind je in volgende gemeenten: Herentals – Kasterlee – Herselt – Geel – Laakdal en Balen. De Kringwinkel WEB vind je in Turnhout – Hoogstraten – Retie – Meer.

  • MIN organiseert in den Echo in Geel op een aantal woensdagen en zaterdagen (meestal de eerste woensdag en zaterdag van de maand) een kledingwinkel waar je voor ongeveer een halve euro per kledingstuk kan winkelen. Hiervoor moet je in het bezit zijn van een vrijetijdspas. 
  • Tweedehandswinkel Kelderke is een winkel voor de inwoners van Laakdal, Meerhout en Balen met een laag inkomen. Zij kunnen hier terecht voor de aankoop van kleding en schoenen op doorverwijzing van de sociale dienst. 

 

Avatar

vzw ArmenTeKort

ArmenTeKort is een armoedebestrijdingsproject dat opgeleide vrijwilligers koppelt aan een persoon in kansarmoede voor een tweejarig traject dat gericht is op eigenwaarde- en sociale netwerkversterking.

More Posts


Avatar

Laat een antwoord achter

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>