De sociale kaart van Antwerpen

Hoe de sociale kaart gebruiken?

 Via het icoontje links boven in de balk kan je selecteren welke categorieën worden weergegeven. Als je op de kaart op een pin klikt, krijg je links een klein overzicht met contactgegevens van de organisatie. We raden ook aan de kaart te vergroten in een apart venster door op het icoontje rechts boven in de balk te klikken. Dan kom je in googlemaps terecht en kan je ook een specifieke organisatie opzoeken. 

CAW Antwerpen publiceert ieder jaar – met steun van Stad Antwerpen en OCMW Antwerpen – de publicatie ‘Op straat in Antwerpen’, een praktische gids voor dak- en thuislozen die de sociale dienstverlening van de Scheldestad op een laagdrempelige manier in kaart brengt. Hier hebben we gegevens van Politie Antwerpen en van het overzicht ‘Geen kruimels maar rechten’ van De Loodsen aan toegevoegd. De sociale kaart bestaat uit bovenstaande googlemaps en een samenvattend kennisartikel voor elk van de elf categorieën. Deze artikels bereik je via onderstaande icoontjes.

wie kan je helpen

hoe breng ik mijn dag door
adres en identiteitskaart
inkomen
schulden

gezondheid
eigen woning
juridische hulp

Mede mogelijk gemaakt door

——————————————————————————————————–

Meer Lezen

Bestand downloaden:Op straat in Antwerpen
Bestand downloaden:Geen kruimels maar rechten
vzw Armentekort

vzw Armentekort

ArmenTeKort is een armoedebestrijdingsproject dat opgeleide vrijwilligers koppelt aan een persoon in kansarmoede voor een tweejarig traject dat gericht is op eigenwaarde- en sociale netwerkversterking.

More Posts


Avatar

Laat een antwoord achter

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>